PERSOONLIJK ADVIES

 

Asten, uw Wettelijke Vertegenwoordiger voor Persoonlijke Zaken

 

Voorbeelden van onze diensten aan particulieren:

 

Wettelijke Vertegenwoordiging & Juridisch Advies:

of het nu gaat om het regelen van een erfenis, het opstellen van contracten of het oplossen van juridische geschillen, wij staan klaar om u te vertegenwoordigen en te adviseren bij al uw juridische kwesties.
 

Ondersteuning voor gedupeerden van de toeslagenaffaire:

als u getroffen bent door de toeslagenaffaire, kunt u bij ons rekenen op volledige ondersteuning en begeleiding. Wij helpen u bij het aanvragen van compensatie in het kader van de Brede Ondersteuning bij uw gemeente, bezwaar maken tegen besluiten en juridische bijstand bij geschillen.
 
Financiële Planning & Beheer:

Wij helpen u bij het beheren van uw financiën, het optimaliseren van uw belastingen en het opstellen van een gedegen financiële planning voor de toekomst.
 
Waarom Asten?

  • Betrouwbaar & Deskundig: wij handelen altijd in uw belang en zorgen voor een nauwkeurige en professionele vertegenwoordiging.
  • Persoonlijke Aanpak: uw situatie is uniek en verdient maatwerkoplossingen. Wij nemen de tijd om uw behoeften te begrijpen en een passende oplossing te bieden.
  • Discreet & Vertrouwelijk: uw privacy en vertrouwen zijn onze hoogste prioriteiten. Wij behandelen al uw zaken met de grootste zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid.

Neem contact met ons op

Heeft u juridische ondersteuning nodig, of bent u op zoek naar iemand die uw belangen behartigt? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag verder.

Hoe kan je ons bereiken

Vul het formulier hiernaast in, of neem contact op per email of telefoon. Indien u contact opneem via het formulier of per email, dan streven wij ernaar u binnen 24 uur van een (telefonische) reactie te voorzien.

contactformulier

Kantoor

Teststraat 1
2500AA Den Haag

Telefoon

(+31) 6 243 483 64

Email

info@astenadvies.nl